Psycoach

Psycoach

********************

Positiv psykologi är vetenskapen om vad som skapar optimalt välbefinnande.
Psycoach är bloggen om positiv psykologi. Här kan du läsa om lyckoforskning, positiv psykologi, välbefinnande, kognitionsvetenskap, hjärnan, medvetandet mm.


Prova att göra en 30 dagars lyckoboost! Varje dag läser du om och provar att göra en övning som enligt lyckoforskningen ökar välbefinnandet. Vill du gå direkt till lyckoboostinläggen kan du klicka här. (Börja med #1)

Psykologidagen 2011

Positiv PsykologiPosted by LinneaM Fri, April 08, 2011 22:28:26
Imorgon 9/4 föreläser jag och Klara Andreasson från Sveriges Akademiska Coacher om positiv psykologi på Psykologidagen 2011 i Uppsala. Kom dit och lyssna!
Besök också Sveriges Akademiska Coachers monter som är full av aktiviteter och övningar som ökar välbefinnandet och lär dig mer om positiv psykologi. Montern är dessutom full av ett gäng glada psykologiska coacher som gärna svarar på frågor om positiv psykologi, sin utbildningen och föreningen. :)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Fri, April 15, 2011 11:02:43

Tack för ditt inlägg "När det verkligen gäller...", det kom lägligt=) Jag är lite nyfiken på din utbildning. Hur ser det ut på arbetsmarknaden, har ni som gått ut redan fått jobb?