Psycoach

Psycoach

********************

Positiv psykologi är vetenskapen om vad som skapar optimalt välbefinnande.
Psycoach är bloggen om positiv psykologi. Här kan du läsa om lyckoforskning, positiv psykologi, välbefinnande, kognitionsvetenskap, hjärnan, medvetandet mm.


Prova att göra en 30 dagars lyckoboost! Varje dag läser du om och provar att göra en övning som enligt lyckoforskningen ökar välbefinnandet. Vill du gå direkt till lyckoboostinläggen kan du klicka här. (Börja med #1)

Lycka i DN

LyckaPosted by LinneaM Mon, April 26, 2010 22:35:49
I DN Söndag 25/4 finns en artikel om Bengt Brülde som skrivit flera böcker om lycka och vetenskap och till vardags är professor i praktisk filosofi på Göteborg Universitet.

Han menar att en av de viktigaste delarna i ett bra och lyckligt liv är att brinna för något större än dig själv och nämner bland annat värdet av att ta ansvar för andra och omvärlden. Jätteintressant artikel, klicka på Bengt för att läsa den!


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bellz Mon, April 26, 2010 22:42:22

Sv: OJ! det har jag adrig tänkt på :O det ar riktigt uppmärksamt av dig, det stämmer verkligen att det har funnits med i alla tre. Ja om det är slump eller inte? men jag tror inte citatet var populärt i böckerna :P Intressant! Kramar Bellz http://mytwilight.bloggagratis.se