Psycoach

Psycoach

********************

Positiv psykologi är vetenskapen om vad som skapar optimalt välbefinnande.
Psycoach är bloggen om positiv psykologi. Här kan du läsa om lyckoforskning, positiv psykologi, välbefinnande, kognitionsvetenskap, hjärnan, medvetandet mm.


Prova att göra en 30 dagars lyckoboost! Varje dag läser du om och provar att göra en övning som enligt lyckoforskningen ökar välbefinnandet. Vill du gå direkt till lyckoboostinläggen kan du klicka här. (Börja med #1)

Dan Gilbert om lycka

LyckaPosted by LinneaM Fri, April 09, 2010 09:47:43
Psykologen Dan Gilbert berättar om hur lycka fungerar och inte fungerar. Det är inte som du tror.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bellz Sat, April 10, 2010 19:41:04

Sv: Super tak för tipset, jag har missat att skriva om det! Ska kolla mer om den men det var ju super snällt av dig att tipsa om det ;D Hoppas du får en jättebra kväll, Kram Bellz

http://mytwilight.bloggagratis.se

Posted by jenny Fri, April 09, 2010 14:48:43

Hej! jag tycker att den utbildning du läser låter minst sagt intressant och skulle gärna vilja veta lite mer om den. Läser just nu till socionom men är inte helt säker på att det är rätt för mig. Vad tycker du om utbildningen? Sedan har jag inte riktigt förstått vad man senare kan arbeta med? Om du har tid och lust får du väldigt gärna höra av dig till mig och berätta allt du kommer på :)

min mail är toxiquee@hotmail.com

ha det bra!